Izvor: Beta OMS, 16.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stajić: Vranje nastavlja da finansira vantelesnu oplodnju

Predsednik Gradskog odbora SDP Srbije u Vranju i član Gradskog veća zadužen za zdravstvo Aleksandar Stajić, pokrenuo je inicijativu kojom Grad Vranje pruža finansijsku pomoć parovima pri vantelesnoj oplodnji. On kaže da je vest o rođenju prvih trojki začetih na ovaj način obradovala sve u gradskoj upravi i da će lokalna samouprava nastaviti da finansira vantelesnu oplodnju.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Vranje finansira i drugi pokušaj vantelesne oplodnje

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Gradsko veće grada Vranja odlučilo je da finasira dva pokušaja vantelesne oplodnje jednog bračnog para, rekao je danas član veća za zdravstvo Aleksandar Stajić...Do sada su parovi u tom gradu imali pravo na po jedan besplatni pokušaj vantelesne oplodnje...- Dogovorili smo se da bračni parovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.