Smanjen broj novozaraženih u Jablaničkom okrugu, u Vranju na kiseoniku 38 ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2020, 12:34

Smanjen broj novozaraženih u Jablaničkom okrugu, u Vranju na kiseoniku 38 ljudi

U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu je potvrđeno 111 novih slučaja zaraženih od kovida, što je manje u odnosu na prethodni dan kada je bilo 123. Među novoobolelima najviše je Leskovčana – 59. Na bolničkom lečenju u vranjskim kovid bolnicama je 84 pozitivnih na virus, ukupno su hospitalizovana 92 pacijenta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Neznatno smanjen broj pozitivnih na kovid-19

Izvor: JUGpress.com, 28.Nov.2020

VRANJE..Prema podacima Republičkog kriznog štaba, u poslednja 24 časa, u Pčinjskom okrugu je potvrđeno 117 novih slučajeva zaraženih korona virusom. To je ipak nešto manje u odnosu na prethodni dan kada je zabeleženo 130 pozitivnih...U kovid bolnicama Zdravstvenog centra u Vranju hospitalizovana...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.