Skoro 3.000 evra prikupljeno na humanitarnoj aukciji slika u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021, 15:23

Skoro 3.000 evra prikupljeno na humanitarnoj aukciji slika u Vranju

Na humanitarnoj aukciji slika koja je održana u subotu u Vranju, prodate su, po cenama manjim od tržišnih, sve slike 13 vranjskih umetnika. Iz Udruženja “Borino i evropsko Vranje” koje je organizovalo ovu akciju kažu da je prikupljeno 2.880 evra i 6.400 dinara, a sav novac će biti uplaćen porodici 28-godišnjeg Marka Stankovića iz Golemog sela kod Vranja, koji je nakon intervencije zbog kamena u bubregu dobio paraplegiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Svaka od 21 ponuđene slike je našla svog vlasnika, kažu iz Udruženja, a po najvećoj ceni od 500 evra je prodata slika “Motiv iz Vranja” Dragana Dejanovića.

Svoja dela ustupili su i Jovica Dejanović, Zoran Petrušijević, Svetislav Slavković Kajzer, Dejan Trajković Dex, Nataša Dimitrijević Dejanović, Dragan Stojanović Šutil, Tamara Osmajlić, Ljiljana Trajković, Dragan Đorđević, Nikola Stojanović, Jasmina Stojanović i Svetozar Tasić.

Svi zainteresovani i dalje mogu uplatiti novac za pomoć Marku na račun njegove majke Gorice Stanković 250-3100074011500-75.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.