Sentić ponovo na čelu Gradske opštine Vranjska Banja

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2020, 15:41

Sentić ponovo na čelu Gradske opštine Vranjska Banja

I naredne 4 godine na mestu predsednika Gradske opštine Vranjska Banja biće Dragan Sentić iz Srpske napredne stranke, a za njegovog zamenika izabran je inženjer saobraćaja Marko Nikolić. U novi saziv Skupštine ušlo je 13 odbornika SNS-a, 3 Srpske desnice, 2 SPS-a i jedan iz Jedinstvene Srbije.

Na konstitutivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sednici za Sentića je glasalo svih 19 odbornika, pa je tako jednoglasno izabran da i u novom mandatu bude na čelu Banje.

Bilo je skeptika koji nisu verovali da Vranjska Banja može da se pomeri sa mrtve tačke, jer su ljudi navikli da Banja stoji u mestu i još se urušava i tako decenijama, ali to se promenilo - rekao je Sentić.

Odbornici su za predsednika Skupštine izabrali Svetlanu Cvetković, diplomiranu pravnicu, a tu funkciju ona je obavljala i u prethodnom mandatu.

Za njenog zamenika postavljen je predsednik sportskog društva “Mineralac” Boban Stanković, dok je za sekretara Skupštine izabran Slađan Aleksić.

Veće će činiti elektoenergetičar Stole Cvetković, specijalista fizioterapeut Slobodan D. Nikolić, inženjer šumarstva Slobodan S. Nikolić, učitelj muzike Raša Raćipović i strukovni inženjer tehnologije drveta Žarko Stanković.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Dragan Nikolić

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.