SPECIJALNI TIM STIŽE U VRANJE - PO NALOGU ANE BRNABIĆ: Alarmantno stanje, duže vreme ne pada broj zaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 11:07

SPECIJALNI TIM STIŽE U VRANJE - PO NALOGU ANE BRNABIĆ: Alarmantno stanje, duže vreme ne pada broj zaraženih

Istovremeno najnoviji podaci ne ohrabruju

U Vranje danas stiže specijalni tim po nalogu premijerke Ane Brnabić, kako bi se utvrdilo zašto u ovom gradu već duže vreme ne pada broj zaraženih.

Sastanku će, kako je najavljeno, prisustvovati prof. dr Branislav Tiodorović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, predstavnici Batut-a, ministarstva zdravlja, Zdravstvenog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vranje, Zavoda za javno zdravlje i drugih nadležnih službi.

. Gradski štab za vanredne situacije saopštio je jutros da je od 546 uzoraka iz Pčinjskog okruga, virus potvrđen kod 157 osoba, a od ovog broja čak 108 osoba je iz Vranja.

Virus je potvrđen kod devet osoba iz Surdulice, 10 iz Vladičinog Hana, 15 iz Bujanovca, 8 iz Preševa, 6 iz Trgovišta i 1 iz Bosilegrada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.