Radnički dobio i petog trenera u sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 19.Mar.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dobio i petog trenera u sezoni

Dosadašnji predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić izabran je za novog trenera niškog Radničkog, rekli su u klubu, a na ovom mestu zameniće Bobana Dmitrovića, čiju je ostavku usvojio Upravni odbor kluba sa “Čaira”.

Popularni Recko preporučio se klubu iz Niša liderskom pozicijom u Prvoj ligi, koju je tokom gotovo cele sezone čuvao prvoligaš iz Vranja. Sem Dinama, Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je do sada trenirao i nemački Spejer, kruševački Napredak, makedonski Ohrid, Bežaniju iz Beograda, te zaječarski Timok.

Ovo je peti trener koga će Radnički angažovati ove sezone, pošto su “Čairom” prošli Austrijanac Peter Pakult, Ivan Jević, Milan Đuričić i na kraju Boban Dmitrović. On je klubu ponudio ostavku nakon dva vezana poraza od Voždovca i Spartaka, a Uprava kluba je usvojila, a onda i jednoglasno izabrala Vranjanca za novog stratega.

Podsetimo, Dmitrović je "kormilo" niškog superligaša preuzeo po završetku jesenjeg dela prvenstva. Nakon povratka sa pauze, Radnički se probio na 3. poziciju Superlige, jer nije znao za poraz tokom prva 4 kola, ali su onda izgubili dva puta zaredom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Antić istovremeno i trener Radničkog i predsednik Dinama

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2018, 17:19

Iako je dosadašnji predsednik vranjskog Dinama Dragan Antić iznenada postao strateg niškog Radničkog, on kaže da će podneti ostavku ili zamrznuti funkciju tek ukoliko se ispostavi da je u sukobu interesa. Što se tiče funkcije trenera Vranjanaca, kako sam Antić kaže, njegovo mesto od danas će...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.