Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2021, 16:59

Rad Zdravstvenog centra za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika

VRANJE

U vreme predstojećih praznik rad Zdravstvenog centra u Vranju biće organizovan po sistemu dežurstava, dok se proces vakcinacije neće obavljati, saopšteno je iz ove ustanove.

Od petka do ponedeljka u Domu zdravlja radiće samo dežurne službe od 8 do 18 časova i to Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu radnika, Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uzrasta, Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, Služba za kućno lečenje i negu i Stomatološka služba.

Služba Hitne medicinske pomoći radiće neprekidno 24 časa dnevno.

Kovid ambulanta koja je smeštena u zgradi ATD radiće za vreme praznika od 7 do 20 časova, dok će kovid ambulanta u Dečjem i Školskom dispanzeru za pacijente biti otvorena od 8 do 18 sati.

Radno vreme Laboratorije Doma zdravlja Vranje biće od 8 do 14 sati.

Ostala dežurstva u Opštoj bolnici Vranje sprovodiće se prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se danonoćno 24 časa za potrebe građana, korisnika zdravstvene zaštite.

Prema instrukcijama Ministarstva zdravlja vakcinacija se zaustavlja u petak, subotu i nedelju i nastavlja se od ponedeljka, 3. maja, na isti način kao i do prekida, na vakcinalnim punktovima u Sportskoj hali Vranje, u seoskim sredinama i kolektivima na teritoriji Grada Vranja,  navodi se u saopštenju Zdravstvenog centra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.