Psi iz Finske, Rusije, Italije i drugih zemalja na izložbi u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi iz Finske, Rusije, Italije i drugih zemalja na izložbi u Vranju

U Vranju će 1. maja biti održana tradicionalna Međunarodna izložba pasa svih rasa, a prema rečima predsednika Kinološkog društva "Švrća" Miće Mladenovića očekuje se rekordan broj učesnika, jer je stiglo preko 300 prijava. Napominje da su se za učešće prijavili već psi iz Finske, Nemačke, Letonije, Grčke i Srbije, a očekuje se i dolazak nekoliko grupa iz Rusije, Ukrajine, Poljske, Francuske, Italije i još desetak evropskih država.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sve spremno za 10. IZLOŽBU PASA

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2019, 10:32

U sredu 1. maja, u gradskom parku u Vranju biće otvorena 10. Međunarodna izložba pasa svih rasa, koju organizuje Kinološko društvo “Švrća” uz podršku grada i brojnih sponzora. Izložbu će otvoriti predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković. Reč je o već tradicionalnoj manifestaciji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.