Prvi poraz vranjskog Dinama u Prvoj ligi, pirotski Radnički opet remizirao

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz vranjskog Dinama u Prvoj ligi, pirotski Radnički opet remizirao

Niz od tri pobede vranjskom Dinamu je prekinuo Metalac iz Gornjeg Milanovca koji je slavio u Vranju rezultatom 3:2 (1:0) u 4. kolu Prve lige. U istom kolu Radnički iz Pirota i Zlatibor su odigrali nerešeno (1:1) na stadionu kraj Nišave.

Posle maksimalnog učinka, fudbaleri iz Vranja pretrepli su poraz na svom terenu, a Metalac je poveo u 18. minutu golom Aleksandra Katanića. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Izjednačenje je doneo Mladen Popović u 56. minutu, ali minut kasnije gosti su ponovo imali prednost (2:1) pošto je Katanić opet bio precizan.

Prednost od 3:1 Metalcu je svojim trećim golom doneo Katanić u 68. minutu. Konačan rezultat postavio je kapiten Mlađan Stevanović iz penala u 86. minutu.

Zahvaljujući porazu Trajala, Dinamo je zadržao prvu poziciju sa 9 bodova koliko imaju i novosadski Kabel i Trajal iz Kruševca.

Drugi predstavnik juga Srbije pirotski Radnički je zabeležio drugi remi zaredom, ovog puta na svom terenu rezultatom 1:1 (1:0) protiv Zlatibora. Domaćin je poveo u 29. minutu golom Dimitrija Pobulića, a izjednačenje je doneo Stefan Todorović u 86. minutu.

Piroćanci imaju dva remija i po pobedu i poraz i sa 5 bodova zauzima 10. mesto.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Moćni Pazarci, prvi poraz Dinama

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 11:08

U utakmicama 4. kola Prve lige Srbije u fudbalu postignuti su sledeći rezultati: Novi Pazar - Trajal 3:1, Dinamo - Metalac 2:3, Grafičar - Kolubara 3:0, Radnički Pirot - Zlatibor 1:1, Smederevo - Budućnost 0:2, Zemun - Žarkovo 0:1,Kabel - Sinđelić 1:0, Bačka - Radnički Kragujevac 1:1. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.