Prva liga: Piroćanci pobedili, Dinamu opet samo bod

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: Piroćanci pobedili, Dinamu opet samo bod

U nepotpunom 8. kolu Prve lige Radnički iz Pirota zabeležio je novu pobedu i trenutno je na 3. poziciji na tabeli. U Pirotu je savladana ekipa Budućnosti iz Dobanovaca (2:0), a Dinamo već 5 kola ne zna za pobedu, ovoga puta na domaćem terenu vranjski fudbaleri su remizirali sa Trajalom iz Kruševca (0:0).

Do nove pobede Piroćanci su došli golovima Edoe i Pobulića u prvom poluvremenu, a domaći su, i pored nekoliko šansi za gol, mirno priveli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << utakmicu kraju.

Radnički prvi put ove sezone nije primio gol, a upravo ta činjenica je najviše obradovala trenera Marka Vidojevića.

Nismo bili kako možemo da budemo, imamo problem sa ulaskom u ritam utakmice. Imali su posed, ali smo mi nakon 2 gola kontrolisali stvari na terenu. Treća utakmica za 7 dana je uzela maha, osetio se umor. Zadovoljan sam pobedom. Dobar rezultat i dobra utakmica za nas - rekao je Vidojević.

Do pobede nisu mogli Vranjanci koji već 5 kola nemaju pobedu, a treću utakmicu zaredom završavaju rezultatom 0:0. Na domaćem terenu nisu pronašli put do mreže kruševačkog Trajala, ali i dalje ostaju u vrhu tabele.

Do kompletiranja 8. kola ostaje da se danas odigraju još 2 utakmice, a Radnički se sa 14 bodova nalazi na 3. mestu. I pored 5 utakmica bez pobede, Vranjanci imaju samo 2 boda manje od Piroćanaca i nalaze se na 4. mestu.

U narednom kolu Radnički gostuje u Beogradu ekipi Grafičara, dok Dinamo ide u Lazarevac gde se sastaje sa ekipom Kolubare.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.