Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: Blačani dočekuju Vranjance bez publike, teški zadaci za Nišlije

Sa nadom da će konačno upisati prvi trijumf ove sezone Jastrebac u petak, 8. novembra dočekuje Vranje, u blačkoj hali “Duško Jovanović”. U 7. kolu Prve lige u futsalu, teške zadatke imaće dva predstavnika Niša - Kalča će gostovati zasad neprikosnovenoj Crvenoj zvezdi, dok će Vinter sport dočekati trećeplasirani FON.

Južnjački okršaj igraće se bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << publike, navode u klubu domaćinu ovog susreta, što će im dodatno otežati već nezavidnu situaciju. Jastrebac je pretposlednji na tabeli i ima samo jedan bod.

U ovoj utakmici hvatamo slamku spasa ili tonemo još dublje! Razloga je puno zašto smo u ovoj poziciji, no više nemamo vremena za analize i ostalo. Stvar je kristalno jasna, samo pobeda dolazi u obzir! Veliki teret je na našim igračima da pokažu da su jači od svega na kraju - kažu u Jastrepcu.

Devet bodova viška i tri pozicije bolji plasman Vranjance su stavili u bolju poziciju pred susret zakazan za 19 sati.

U nekoj lagodnijoj situaciji u odnosu na domaćina odlazimo u Blace, kako bi rasterećeni odigrali dobru utakmicu i iskoristili eventualni kiks nekih ekipa koje su za dva koraka ispred nas na tabeli - navode u Vranju.

Ta dva tima su upravo komšijski Kalča i Vinter sport. Četvrtoplasirani Kalča u petak, 8. novembra od 21 sat gostuje Crvenoj zvezdi. Beograđani imaju sve same pobede i predvode prvoligaški karavan. Ipak, forma niškog sastava je u uzlaznoj putanji, pošto je nakon uvodna dva poraza vezao 4 pobede i nalazi se na 4. poziciji.

Sa istim brojem bodova, ali na jednoj poziciji ispod, nalazi se drugi niški predstavnik u najjačem domaćem šampionatu Vinter sport. On će u nedelju, 10. novembra od 19:30 u hali "Čair" ugostiti beogradski FON koji je, nakon poraza od Zvezde u prošlom kolu, pao na 3. poziciju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.