Protesti „1 od 5 miliona“ održani u više od 25 gradova i opština širom Srbije (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 08.Mar.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti „1 od 5 miliona“ održani u više od 25 gradova i opština širom Srbije (FOTO, VIDEO)

Građanski protesti „1 od 5 miliona“ koji se od 30. novembra održavaju jednom nedeljno u više od 50 gradova Srbije, nastavljeni su i večeras (petak) u više od 25 gradova i opština: Novom Sadu, Nišu, Užicu, Čačku, Boru, Vranju, Zaječaru, Smederevu, Valjevu, Subotici, Šapcu, Sokobanji, Požarevcu, Pančevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Kruševcu, Požegi, Aranđelovcu, Apatinu, Šidu, Žagubici, Vladičinom Hanu, Loznici, Leskovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Raškoj... Članak Protesti „1 od 5 miliona“ održani u više od 25 gradova i opština širom Srbije (FOTO, VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Leskovac,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Protesti „1 od 5 miliona“ održani u više od 10 gradova, konačno i u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 09.Mar.2019, 19:02

Građanski protesti „1 od 5 miliona“ koji se od 30. novembra održavaju jednom nedeljno u više od 50 gradova Srbije, nastavljeni su i večeras (subota) u više od 10 gradova i opština. Članak Protesti „1 od 5 miliona“ održani u više od 10 gradova, konačno i u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.