Pronađeno telo muškarca kod Vranjske Banje

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo muškarca kod Vranjske Banje

Po prijavi meštana, policija je u sredu pronašla beživotno telo 55-godišnjeg muškarca u porodičnoj kući u planinskom selu Izumno kod Vranjske Banje.

Iako se prvobitno sumnjalo na smrzavanje, portparolka vranjske policije Milena Dimitrijević kaže za Južne vesti kažu da je reč o prirodnoj smrti.

Uviđaj je, kako dodaje, obavljen po nalogu Višeg tužilaštva, a u istrazi je mrtvozornik utvrdio da je smrt nastupila prirodnim putem.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pronađen mrtav muškarac kod Vranjske Banje

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jan.2019

Muškarac star 55 godina pronađen je mrtav u svojoj porodičnoj kući u selu Izumno kod Vranjske Banje, potvrdila je policijska uprava Vranje. Iz policije su potvrdili, da nije bilo nasilja, već da je čovek umro  prirodnom smrću. Uviđaj je obavljen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju. U...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.