Prekinuta utakmica Radničkog i Dinama registovana u korist domaćina

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 13:21

Prekinuta utakmica Radničkog i Dinama registovana u korist domaćina

Službenim rezultatom 3:0, direktor Prve lige Srbije registrovao je utakmicu Radničkog iz Sremske Mitrovice i Dinama iz Vranja koju su Vranjanci pri rezultatu 1:1 napustili u 54. minutu.

Nezadovoljni suđenjem napustili su teren fudbaleri Dinama utakmicu 33. kola, a kako su i najavili iz Zajednice klubova, Vranjanci su i zvanično ostali i bez tog boda, pa se pred susret sa Loznicom nalaze na 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mestu sa 38 bodova.

Utakmica 33. kola Prve lige Srbije između FK Radnički SM i FK Dinamo, čije je odigravanje prekinuto, registruje se službenim rezultatom 3:0 (par forfe) u korist FK Radnički, zbog bitne povrede pravila fudbalske igre i prekršaja člana 16. stav 2 Propozicija za takmičenje u Prvoj ligi Srbije u sezoni 2020/21 od strane FK Dinamo - saopštavaju iz Prve lige.

Odluku je doneo direktor takmičenja Aleksandar Pivić kao nadležni takmičarski organ, rešavajući po službenoj dužnosti registraciju prekinute utakmice.

Iz Zajednice klubova ne saopštavaju da li će fudbalski klub Dinamo biti kažnjen na neki drugi način.

Podsetimo, nakon utakmice oglasio se i predsednik Dinama Marko Antić koji je rekao da je neko odlučio da ih izbaci iz Prve lige, ne navodeći tačno na koga misli.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.