Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020, 16:46

Poznati nalazi obdukcije stradalih u Surdulici kada se dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo

VRANJE-SURDULICA

Poznati nalazi obdukcije stradalih u Surdulici početkom juna kada je došlo do dvostrukog ubistva i samoubistva

Više javno tužilaštvo u Vranju, saopštilo je da je naložilo obdukciju tela pokojnih S.S., N.M. i A.D. iz Surdulice. Shodno dostavljenom Obdukcijskom zapisniku Zavoda za sudsku mediicinu u Nišu i video zapisa sa kamera fudbalskog kluba „Radnik“ u Surdulici, i analizom navednih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dokaza utvrđeno je da je pokojni A.D. najpre svojim vozilom marke „opel zafira“ udario bračni par S.S. i N.M. Od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo je S.S. usled prestanka srčanog rada i disanja prouzrokovanih obimnim i višestrukim povredama grudnog koša.

Pokojna N.M. je preminula usled povreda nanetih nožem u predelu vratne vene i arterije koje joj je naneo A.D. Nakon što je lišio života N.M., on je naneo sebi nožem više ubodnih rana u predelu vratne vene i arterije, usled čega je preminuo na licu mesta, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se 1. juna u Surdulici.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.