Požar u okolini Vranja: Žega i vetar raspiruju vatru

Izvor: OkRadio.rs, 02.Avg.2021, 15:19

Požar u okolini Vranja: Žega i vetar raspiruju vatru

Nedaleko od sela Ćukovac kod Vranja, izbio je požar. Na brdu blizu sela Ćukovac, u toku dana je izbio požar, javlja naš izveštač.   Prema fotografijama našeg reportara, gust dim obavija ovaj predeo.   Za sada, nije poznato šta je izazvalo požar, ali njegovom širenju svakako pripomažu visoka temperatura i jugozapadni vetar koji duva brzinom od oko 8 metara u sekundi.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vatrena serija: Požar i u donjem Vranju VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 02.Avg.2021

U toku popodneva izbio je požar u donjem delu Vranja. Požar je izbio u blizini O.Š. „Svetozar Marković“, u Vranju poznate kao Peta škola.   Za sada nema bližih informacija o tome šta gori i kakve su razmere požara, ali je vidljivo da gust crni dim obavija donji deo grada.   Prema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.