Požar u Vranju - na terenu vatrogasci i vojska

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2021, 18:25

Požar u Vranju - na terenu vatrogasci i vojska

Oko 16 sati izbio je požar u vranjskom naselju Gornji Asambair. Uzrok se još ne zna, a prema rečima očevidaca zapalila se strnjika i otpad, ali nema ugroženih domaćinstava. Jedan deo prostora koji je zahvatila vatra je pod kontrolom, a vatrogasci i dalje gase. Pomaže im i vojska, dok je Hitna pomoć jzbrinula one koji su se nagutali dima.

Požar je buknuo pre 2 sata, kažu meštani ovog dela Vranja, a još >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se ne zna šta se tačno zapalilo.

Vatra pod kontrolom; foto: M. D.

Vatrogasci su brzo izašli na teren, pa je vatra u jednom delu sada pod kontrolom, ali se i dalje gasi.

Nedaleko od požara je i novoizgrađeno naselje za pripadnike službi bezbednosti, ali informacije sa terena su da ni ono nije ugroženo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Vranju, očevici kažu – zapalila se strnjika i otpad

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2021

Oko 16 sati izbio je požar u vranjskom naselju Gornji Asambair, javljaju Južne vesti. Uzrok se još ne zna, a prema rečima očevidaca zapalila se strnjika i otpad, ali nema ugroženih domaćinstava.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.