Pomoć grada za jedanaest parova za vantelesnu oplodnju

Izvor: JUGpress.com, 26.Nov.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć grada za jedanaest parova za vantelesnu oplodnju

VRANJE

Članovi Gradskog veća u Vranju, na sednici koja je održana u ponedeljak, prihvatili su Predlog Komisije za vantelesnu oplodnju o priznavanju prava na finansijsku pomoć za 11 parova sa teritorije Grada Vranja u iznosu od po 250.000 dinara, rekao je na konferenciji za novinare zamenik gradonačelnika Nenad Antić.

Usvojen je i Predlog Odluke o uspostavljanju saradnje Grada Vranja sa gradovima i opštinama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u slivu Južne Morave, u cilju prevencije eventualnih elementarnih nepogoda i saniranja posledica.

Prihvaćen je Predlog Odluke o utvrđivanju prosečne cene kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu.

Primera radi, prosečna cena kvadratnom metru za stanove u prvoj zoni biće 67.573 dinara, a za kuće 34.067 dinara. Reč je o neznatnim povećanjima, na osnovu kojih će biti utvrđen iznos poreza na imovinu.

Prosečna cena utvrđena je na osnovu dopisa Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije o prometu nekretnina u ovoj godini, rekao je zamenik gradonačelnika Antić.

Na sednici Gradskog veća razmatrani su i prigovori na rang listu za nagrađivanje najboljih studenata sa teritorije Grada. Prihvaćena su tri, dok je šest odbijeno.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.