Policajac iz Vranja vratio 1.000 dolara

Izvor: RTS, 26.Mar.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac iz Vranja vratio 1.000 dolara

Policajac Nebojša Stanojković pronašao je u zgradi Policijske uprave u Vranju novčanik sa dokumentima i hiljadu dolara. Vlasnik je obavešten i novčanik mu je vraćen.
Nedaleko od kancelarije u kojoj radi, na stolici u hodniku, Nebojša Stanojković primetio je novčanik. Često je gužva u tom delu policijske uprave, šalteri su u blizini, pa je prvo upitao da li je neko od građana tu zaboravio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novčanik.

"Otišao sam do dežurne službe i kada sam sa kolegama otvorio novčanik, video da su unutra lična karta, kartice banaka, vozačka dozvola, zdravstvena knjižica i 1.000 američkih dolara", objašnjava policijski službenik Nebojša Stanojković.
Kaže da je posle 20-ak minuta došao građanin i prijavio da mu je nestao novčanik.
"Prebrojao je novac, video da mu je sve tu, i zahvalio se. Smatram da je to neko mukom zaradio i ne bih želeo da se to isto meni desi. Kad bih nešto izgubio, isto bih voleo da me neko potraži i da mi vrati to što sam izgubio", istakao je Stanojković.
Nebojša Stanojković je u službi šesnaest godina, a pre nekoliko godina bio je u sličnoj situaciji, kada je pronašao mobilni telefon i takođe vratio vlasniku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac iz Vranja vratio 1.000 dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2019

Policajac Nebojša Stanojković pronašao je u zgradi Policijske uprave u Vranju novčanik sa dokumentima i hiljadu dolara, nakon čega jer vlasniku novčanik vraćen...Nedaleko od kancelarije u kojoj radi, na stolici u hodniku, Stanojković je primetio novčanik...Često je gužva u tom delu policijske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.