Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo glasanje za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“

VRANJE

Grad Vranje i ove godine učestvuje na muzičkom takmičenju

„Srbija u ritmu Evrope“, koje je osmišljenog kao dečja „Evrovozija“.

Tim je sastavljen od devet talentovanih srednjoškolki. One će se pesmom i igrom, 22. juna. u Vrnjačkoj Banji nadmetati na takmičenju pod rednim brojem 8.

Kako propozicije takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nalažu da se svaki od učesnika predstavi pesmom neke od evropskih zemalja, Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković pevaće pesmu turske pevačice Hadiz. Scena će biti upotpunjena nastupom Teodore Bogdanović, Jovane Jovanović, Aleksandre Đorđević, Marije Sotirović, Jane Stošić i Irine Irić.

Svi koji žele da podrže mlade talentovane Vranjanke potrebno je da pošalju SMS sledeće sadržine: PESMA(razmak)08 na broj 1557.

Sa jednog broja može da se glasa neograničen broj puta. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i publike koja glasa putem SMS.

Predstavnice Vranja pozivaju sve ljude dobre volje da ih podrže, kako bi se njihov grad našao na pobedničkom postolju i time Vranje stekao pravo da bude domaćin ove jedinstvene promocije interkulturalnosti.

Takmičenje će direktno prenosti TV Prva, od 12 časova, 22. juna.

Detaljnije informacije o samim takmičarkama mogu se pronaći na fejsbuk stranici „Vranje u ritmu Evrope”.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.