POSVAĐAO SE S KOMŠIJAMA, PA IH OBOJICU UBIO! Dvostruki ubica iz sela kod Vranja osuđen na 30 godina robije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSVAĐAO SE S KOMŠIJAMA, PA IH OBOJICU UBIO! Dvostruki ubica iz sela kod Vranja osuđen na 30 godina robije!

Dvostruko ubistvo u selu Koćura, koje se desilo za Svetog Nikolu 2017. godine, dobilo je svoj sudski epilolog izricanjem nepravosnažne presude od strane Višeg suda u Vranju.

Naime, nepravnosnažnom presudom optuženi Staniša Stanimirović iz sela Koćura, osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina.

Ubistva u Koćuri desila su se za Svetog Nikolu kada su trojica komšija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukobila, da bi u zoru tela dvojice pronašao sin jednog od ubijenih muškaraca.

Staniša je uoči Svetog Nikole bio na nekoliko proslava kod meštana Koćure, pa je na kraju svratio i do Gorana Zlatanovića (48), gde je bio i komšija Stojadin Antić (52).

Sva trojica su popila, a u jednom trenutku izbila je svađa i Staniša je potegao pištolj. Pobio je komšije, a onda mirno otišao kući, gde ga je policija sutradan pronašla i uhapsila.

Stojadinov sin Strahinja je ujutro pronašao tela svog oca i Gorana Zlatanovića u Goranovoj kući, i odmah je obavestio policiju.

- Strahinja se odselio iz Koćure, ali telefonom se redovno čuo s ocem. Pošto mu se Stojadin nije javljao na telefon od ponedeljka uveče, Strahinja je u utorak ujutro otišao do Koćure i počeo da ga traži. Kako nije našao oca u njegovoj kući, otišao je komšije Gorana, koji živi sam, jer je pretpostavljao da je Stojadin bio kod njega na slavi. Čim je ušao u Goranovu kuću, video je izrešetana tela oca i komšije i odmah je pozvao policiju - ispričao je tada izvor upućen u slučaj.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.