Otkazana prodaja imovine Fabrike hleba i mleka u stečaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana prodaja imovine Fabrike hleba i mleka u stečaju

Otkazana je prodaja imovine Fabrike hleba i mleka u stečaju iz Vranja koja je bila zakazana 11. oktobra, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Ranije je bila oglašena prodaja, prvo javno nadmetanje, za više objekata čija je ukupna početna cena 120 miliona dinara.

U novom obaveštenju je navedeno da će o načinu i uslovima prodaje imovine stečajnog dužnika sva zainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lica biti obaveštena u skladu sa odredbama Zakona o stečaju.

Kako je ranije saopšteno, početna cena benzinske stanice sa nadstrešnicom bila je 34 miliona, a za 11 objekata među kojima su i industrijska pekara i mlekara 86 miliona dinara.

Ponuđeno je bilo i 18 vozila od kojih je najskuplji kamion, čija je početna cena bila 340.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OTKAZANA prodaja imovine Fabrike hleba i mleka

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2019, 10:09

Otkazana je prodaja imovine Fabrike hleba i mleka iz Vranja koja je bila zakazana za 11. oktobar, kažu iz Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, ne navodeći razloge za ovaj čin. Ranije je bila oglašena prodaja, prvo javno nadmetanje, za više objekata čija je ukupna početna cena 120 miliona...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.