Otkazana predstava na Borinim danima jer je glumac bio u kontaktu sa obolelim od korone

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 15:53

Otkazana predstava na "Borinim danima" jer je glumac bio u kontaktu sa obolelim od korone

Predstava Kaligula Narodnog pozorišta iz Beograda, koja je trebalo da bude odigrana večeras od 20 sati na "Borinim pozorišnim danima" u Vranju, otkazana je iz preventivnih razloga pošto je jedan od glumaca bio u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen kovid, saopštavaju iz Pozorišta u Vranju.

Ljude koji su kupili karte za večerašnju predstavu, kažu iz Pozorišta, kontaktiraće nadležni iz te >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ustanove i novac će biti vraćen.

Drama Kaligula treća je predstava koja je trebalo da bude odigrana u sklopu "Borinih dana". Rađena je po motivima teksta Albera Kamija, a u režiji Snežane Trišić.

U okviru pratećeg programa na maloj sceni Pozorišta , od 18 sati planirana je promocija romana Crna ptica, Vranjanke Aleksandre Jovanović.

Ovogodišnji festival sutra će zatvoriti beogradski Zvezdara teatar predstavom Pasivno pušenje, po tekstu Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina.

U ponedeljak, 26. oktobra u Vranju počinje i 56. “Joakim Vujić” i trajaže do 2. novembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.