Ogradio deo ulice: Opština uzela, a nije platila VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogradio deo ulice: "Opština uzela, a nije platila" VIDEO

Vranje -- Muškarac iz Vranja pre nekoliko meseci ogradio je deo ulice jer mu, kako kaže, opština ni posle nekoliko godina nije isplatila oduzeto zemljište.

Betonsko postolje, metalni stubići i lanci na nedavno asfaltiranoj Ulici Branka Ćopića u Vranju – vlasnik ograđenog zemljišta radi u Austriji, a njegov sin kaže da je spreman za dogovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Opština je ostala dužna, nije naplaćeno ništa. Moj otac je rekao da hoće dogovor, bio je u opštini da to reguliše, ali oni nisu hteli”, kaže on.

Ulica je duga 200 metara, ima 12 kuća i široka je tačno šest metara, a vlasnici tvrde da je privatna parcela širine četiri metra.

Komšije kažu da je opština još nekim vlasnicima ostala dužna za oduzeto zemljište.

U odeljenju za inspekcijske poslove u Vranju rečeno nam je da su stubići postavljeni na privatnom posedu, iako je ulica asfaltirana.

Eksproprijacija je izvršena, ali grad nije isplatio vlasnika, zbog čega saobraćajan inspekcija ne može da skloni stubiće.

Opširnije u video prilogu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.