Odloženo suđenje Stefanu Iliću zbog zaziđavanja OK Radija: Advokat okrivljenog se nije pojavio na sudu

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2023, 15:42

Odloženo suđenje Stefanu Iliću zbog zaziđavanja OK Radija: Advokat okrivljenog se nije pojavio na sudu

Suđenje Stefanu Iliću, direktoru “Colosseum game”, pred Osnovnim sudom u Vranju, zbog nelegalne gradnje kada je zazidan deo redakcije OK Radija, odloženo je za 20. mart. Kao investitor nelegalnog objekta, u ime “Colosseum game” pojavljuje se Stefan Ilić, protiv kojeg je podignuta krivična prijava za bespravnu gradnju. Na suđenje je došao okrivljeni Ilić, ali ne i njegov advokat Novica Zdravković, koji je obavestio sud da ne dolazi i to zbog suđenja koje ima u Bujanovcu. Takođe, u svojstvu Ilićevog svedoka, pojavila se Vesna Jovanović, građevinski inspektor. S obzirom da se Ilić tereti za krivično delo, suđenje bez prisustva branioca...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Suđenje okrivljenima u slučaju vranjskog OK Radija odloženo: Advokat okrivljenog nije se pojavio

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

U Osnovnom sudu u Vranju danas je trebalo da se nastavi suđenje u slučaju protiv nadležnih iz firme "Koloseum gejm", zbog nelegalne gradnje i zazidavanja prozora redakcije OK Radija, ali je saslušanje Stefana Ilića, direktora kompanije, odloženo za 20. mart.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.