Obdukcioni nalaz rešava misteriju smrti muškarca iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obdukcioni nalaz rešava misteriju smrti muškarca iz Vranja

Smrt 38-godišnjeg meštanina sela Donje Trebešinje kod Vranja, koji je 7. novembra stradao u požaru u svojoj porodičnoj kući, i dalje je misterija, jer nije utvrđeno da li je reč o samoubistvu kako se spekuliše ili o nesrećnom slučaju.

Sudija Leposava Jovčić, portparol Višeg javnog Tužilaštva u Vranju, potvrdila je da se još uvek čeka obdukcioni nalaz koji bi trebalo da pokaže uzrok smrti, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << on još uvek nije dostavljen.

Ona dodaje da će biti preduzete i druge radnje na utvrđivanju uzroka požara u kome je stradao ovaj čovek.

Podsetimo da je kuća I. S. gorela 7. novembra, a da je u trenutku kada su komšije primetile vatru on bio sam u kući. Oni su još pre dolaska vatrogasnih ekipa pokušali da ga izvuku, ali su vrata bila zaključana pa je čovek preminuo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.