OTIŠAO SA DRUGOM U LOV I STRADAO Osumnjičenom za ubistvo prijatelja predložen pritvor

Izvor: Press, 09.Okt.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO SA DRUGOM U LOV I STRADAO Osumnjičenom za ubistvo prijatelja predložen pritvor

U Osnovnom tužilaštvu u Vranju u utorak je saslušan A. S. (29) iz Vranjske Banje koji se tereti da je ubio svog prijatelja lovca Srđana Đorđevića.
Foto:blic
Tužilaštvo je predložilo pritvor, a očekuje se odluka sudije za prethodni postupak.
Ranije je Više tužilaštvo saopštilo da će slučaj biti prebačen u OJT.

- Imajući u vidu priložene dokaze uz krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Policijske uprave podnetu protiv A. S. (29), na osnovu prikupljenog dokaznog materijala, utvrdilo se da se radi o nehatnom lišenju života - kaže sudija Leposava Jovčić, portparol Višeg tužilaštva, pišu "Novosti".
Predmet je zbog toga dostavljen na nadležno postupanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.
 

Podsetimo, ubijeni Srđan Đorđević, ugovorac u Vojsci Srbije, nastradao je u nedelju u lovu u šumama, nadomak Vranjeske Banje.
Više javno tužilaštvo u Vranju, na osnovu prikupljenih dokaza, utvrdilo je da je Srđan Đorđević (37) iz Vranja ubijen iz nehata. Odmah nakon njegovog ubistva uhapšen je A. S. sa kojim je Đorđević bio u lovu.
Kako se navodi u saopštenju VJT, do ovog zaključka su došli na osnovu činjeničnog stanja i prikupljenih dokaza posle krivične prijave Policijske uprave Vranje protiv muškarca (29) iz Vranjske Banje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.