OSVANUO MURAL POSVEĆEN POGINULOM VOJNIKU OGNJENU: Navijači Zvezde ispisali grafit njemu u čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 12:30

OSVANUO MURAL POSVEĆEN POGINULOM VOJNIKU OGNJENU: Navijači Zvezde ispisali grafit njemu u čast

Pored murala u haustoru kod Novogradnje, u planu je i izrada još jednog, najverovatnije u nekoj od ulica u centru Vranja, kažu iz porodice

Na inicijativu porodice i prijatelja, u haustoru kod Novogradnje u završnoj fazi je mural posvećen Ognjenu Trajkoviću (20), nedavno stradalom padobrancu iz Vranja.

Takođe, na jednom od zidova u dvorištu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OŠ "Radoje Domanović", navijači Crvene zvezde, za koju je Ognjen navijao, ispisali su grafit njemu u čast.

- I na nebu tom, na koje idem ja, sija moja Zvezda crvena - ispisali su navijači.

. Mural kod Novogradnje još uvek nije završen, najviše zbog vremenskih prilika, kiše i vlažnog vazduha.

Mural radi Stefan Stojanović Sleš, umetnik iz Vranja, umetnik iz Vranja i Ognjenov prijatelj.

Podsetimo, desetar Ognjen Trajković iz Vranja poginuo je 21. aprila oko 16:30 prilikom izvođenja padobranskog skoka. Bio je na dužnosti padobranca u 3. padobranskoj četi 63. padobranske brigade u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.