OD VRANJA DO SREMSKE MITROVICE NIČU NOVA NASELJA: U Srbiji se trenutno gradi 7.000 stanova za vojsku i policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 14:38

OD VRANJA DO SREMSKE MITROVICE NIČU NOVA NASELJA: U Srbiji se trenutno gradi 7.000 stanova za vojsku i policiju

Najviše stanova biće izgrađeno u Novom Sadu, više od 1.500

U Srbiji se trenutno gradi 7.000 stanova za pripadnike vojske i policije, rekao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Momirović je u Skupštini Srbije rekao da je pre mesec dana podeljeno 548 ključeva u Novom Sadu i da se gradi još 1.400 stanova u tom gradu.

On je naveo da je u Vranju završeno 200 stanova, u Kraljevu i Kragujevcu će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u narednih mesec dana biti useljeno oko 400 ljudi, a do kraja godine bi trebalo u Sremskoj Mitrovici da se završu 190 stanova i u Nišu još 190.

- Sledeće godine treba da se završi u Vranju 300 stanova, u Kraljevu 747, u Kragujevcu još 756, u Novom Sadu još 1.424, a u Beogradu još 1.000 stanova - rekao je Momirović obrazlažući poslanicima izmene Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

- Ako se vratimo pre 15 godina, pitanje je bilo da li smo imali desetoro ljudi koji su obučeni da upravljaju tenkovima, a mi danas radimo na sedam hiljada stanova koji će biti sigruni domovi za naše vojnike i policajce - rekao je Momirović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Srbiji se gradi 7.000 stanova za vojsku i policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021

U Srbiji se trenutno gradi 7.000 stanova za pripadnike vojske i policije, rekao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović...On je naveo da je u Vranju završeno 200 stanova, u Kraljevu i Kragujevcu će u narednih mesec dana biti useljeno oko 400 ljudi, a do kraja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.