Nakon skoka kroz prozor učionice, učenik iz Vranja smešten na psihijatriju

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon skoka kroz prozor učionice, učenik iz Vranja smešten na psihijatriju

Kako nezvanično izveštava vranjska televizija, učenik koji je skočio sa prozora škole smešten je na odeljenje psihijatrije nakon ovog događaja.

Razlozi za ovakav čin učenika nisu poznati, a ono što je prethodilo na času, prema rečima direktora škole, Bože Đorđevića, bilo je nedolično ponašanje učenika L. Lj.

Profesor je prvo nekoliko puta upozorio đaka koji je ometao nastavu, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << čega je zabeležio u dnevniku nedolično ponašanje. U trenutku kada je od strane profesora upozoren da ometanje nastave može uticati na njegovu ocenu iz vladanja on je skočio sa prozora, na zaprepašćenje svih.

Drugari iz odeljenja takođe su doživeli traumu, kao i celokupno nastavno osoblje. Na sreću, nije došlo do tragičnog ishoda, i maloletnik je u stabilnom zdravstvenom stanju. Kako nezvanično saznajemo ovo nije prvi put da se učenik ponaša na ovaj način, a koji su razlozi za to utvrdiće medicinski pregledi i sama istraga. Inače, učenik se nalazi u staranju hraniteljske porodice, a iz Centra za socijalni rad nismo uspeli da dobijemo više informacija o učeniku.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.