Nakon godinu dana, policija rasvetlila ubistvo kod Vladičinog Hana

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Sep.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon godinu dana, policija rasvetlila ubistvo kod Vladičinog Hana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju rasvetlili su krivično delo ubistvo i uhapsili su V.P. (1985) iz okoline Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja da je V.P. 23. jula 2017. godine, u selu Žitorađa, kod Vladičinog Hana, pištoljem ubio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Surdulice.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

HAPŠENJE U PANČEVU Policija privela mladića zbog droge

Izvor: Blic, 15.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M.N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.