NI PROLEĆE NIJE ŠTO JE NEKAD BILO: Do kraja nedelje hladnije od proseka, poznato kada nas očekuju lepši dani

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 07:13

NI PROLEĆE NIJE ŠTO JE NEKAD BILO: Do kraja nedelje hladnije od proseka, poznato kada nas očekuju lepši dani

Danas maksimalna dnevna temperatura od 12 u Subotici do 16 stepeni Celzijusa, koliko će biti u Vranju.

Ujutru je moguć slab mraz. Tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i još malo toplije u odnosu na četvrtak, mada i dalje svežije vreme od proseka za ovo doba godine.

Krajem dana na jugu Srbije naoblačenje, a u noći ka suboti kiša na jugu. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4 do 2 stepena, a maksimalna od 12 u Subotici do 16 stepeni Celzijusa u Vranju.

U Beogradu suvo sa dužim sunčanim periodima i još malo toplije u odnosu na četvrtak, ali i dalje hladnije od proseka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2 stepena, a maksimalna oko 13 stepeni Celzijusa.

U Vojvodini je ujutru moguć ponegde slab mraz. Tokom dana suvo sa dužim sunčanim periodima i još malo toplije u odnosu na četvrtak, mada i dalje svežije vreme od proseka za ovo doba godine.

Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2 do 1 stepen, a maksimalna od 12 na severu do 14 stepeni Celzijusa na jugu Vojvodine.

Za vikend i početkom iduće sedmice pretežno oblačno vreme sa čestom kišom i hladno za sredinu aprila sa dnevnom temperaturom oko 10 stepeni Celzijusa. Postepeno otopljenje sa sunčanim periodima se očekuje od srede.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.