NEKO ŽELI DA MI PODMETNE: Ja ZARAZIO pola Vranja? Sve je LAŽ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 17:01

NEKO ŽELI DA MI PODMETNE: Ja ZARAZIO pola Vranja? Sve je LAŽ!

Strateg besan.

Vranje je iznenada postalo žarište koronavirusa u Srbiji. Kroz javnost je minulih dana prostrujala informacija da je glavni krivac za "eksploziju" zaraze u tom gradu niko drugi nego trener Dinama Dragan "Recko" Antić. Pisalo se i da je "zarazio pola grada".

- Sve je laž. Prošlog vikenda slavio sam rođenje unuke. U dvorištu prijatelja bilo je 20-30 osoba. Prethodno sam dobio dozvolu SUP-a da se okupi do 50 ljudi pošto se dve dešavalo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvorenom prostoru. Nije bilo nikakvih problema tokom slavlja - rekao je Antić.

- Par dana kasnije temperaturu su dobili prija, prijatelj i njihova ćerka. Nisu se zarazili na proslavi. Prija radi u fabrici nameštaja "Dodić" gde su očajni uslovi. Bez maski i ostalih zaštitnih sredstava. Zarazila je supruga, a i ćerku Anđelu koja ima upalu pluća. Svi su u vranjanskoj bolnici. Testirao sam se pre rođendana i rezultat je bio negativan. Nekoliko dana posle slavlja dobio sam temperaturu i ponovo se testirao i rezultati su rekli da nemam koronu. Očigledno je neko namerno želeo da prebaci lopticu u moje dvorište i optuži me da sam zarazio pola Vranja - dodao je Recko Antić u razgovoru za "Alo".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.