Izvor: RTS, 01.Mar.2021, 13:04

Muškarac preminuo ispred kovid ambulante u Vranju

Osamdesettrogodišnji muškarac preminuo je jutros ispred kovid ambulante u Vranju.
Kako je RTS-u potvrđeno u Domu zdravlja u Vranju, čovek je bio ispred zgrade u kojoj je kovid ambulanta, u dvorištu. Kada je pao, radnik obezbeđenja je prišao da mu pomogne i pozvao je Hitnu pomoć.
Ekipa Hitne pomoći je stigla, a lekari su konstatovali da je čovek već preminuo.
Kovid ambulanta u Vranju radi od 7 do 20 sati, a kako je za RTS rekla direktorka Doma zdravlja dr Jadranka Ajanović, muškarcu je kovid infekcija potvrđena 25. februara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Muškarac preminuo ispred kovid ambulante u Vranju

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021

Osamdesettrogodišnji muškarac preminuo je jutros ispred kovid ambulante u Vranju...Kako je RTS-u potvrđeno u Domu zdravlja u Vranju, čovek je bio ispred zgrade koja je kovid ambulanta, u dvorištu je pao, a radnik obezbeđenja je prišao da mu pomogne i pozvao je Hitnu pomoć...Ekipa Hitne pomoći...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.