Izvor: JUGpress.com, 09.Jul.2020, 23:19

Milenković: Vranje prolazi kroz veoma težak period

VRANJE

Vranje prolazi kroz veoma težak period, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković, u četvrtak, govoreći o epidemiološkoj situaciji.

„Imamo veliki broj zaraženih sugrađana, ali nažalost i onih koji nisu uspeli da se izbore sa koronavirusom. Ovom prilikom upućujem iskreno saučešće porodicama preminulih. Naš zdravstveni sistem trpi veliki pritisak, posebno ATD ambulanta. Od ukupnog broja pregledanih pacijenata, polovina je bila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << upalom pluća“, rekao je Milenković.

Gradonačelnik je dodao da je izuzetno veliki pritisak na zdravstvene radnike u Vranju i zato je apelovao na sugrađane da poštuju epidemiološke mere, jer na taj način, štiteći sebe, štitimo sve ostale, ponajviše naš zdravstveni sistem.

„Uveren sam da ćemo u narednom periodu uspeti da situaciju stavimo pod kontrolu i da ćemo izaći iz ove pošasti sa što manje posledica.

Ponoviću apel svim našim sugrađanima, svim Vranjancima, da i u narednom periodu budu odgovorni, disciplinovani i ozbiljno shvate ovu situaciju“, rekao je za Gradski sajt Milenković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.