Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 22:36

Makedonci preživeli Vranje, od 33 pokušaja Srbije samo jedan završio u mreži hobotnice Petrovskog

Srbija na dnu grupe u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u futsalu

Posle tri utakmice u okviru kvalifikacija za Euro 2022, futsal reprezentacija Srbije nema pobedu. Na poraz od selekcije Bosne i Hercegovine (2:4) i remi sa Rumunijom (2:2), Orlovi su nadovezali još jedan razočaravajuć rezultat, pošto su u trećem kolu kvalifikacionog ciklusa za kontinentalnu smotru protiv Severne Makedonije, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << inicijativi, osvojili samo bod - 1:1.

Potpuna dominacija izabranika Gorana Ivančića, ali golman Antonije Petrovski je imao svoje veče u Vranju. Već u četvrtom minutu Orlovi su preko Marka Pršića stigli do prednosti. Fenomenalna akcija, dribling kapitena Miloš Simića i potom pas u sredinu, lopta je stigla do Pršića koji je poslao loptu u mrežu Makedonaca.

Ipak, u 10. minutu gosti stižu do izjednačenja. Momčilovića je na asistenciju Petrovića savladao Igor Krstevski.

U nastavku se igralo pred golom koji je začarao Petrovski. Čak 33 udaraca uputila je Srbija ka golu rivala, ali je golman Makedonije bravuroznim intervencijama izrastao u junaka utakmice. Tri puta su naši igrači pogađali i okvir gola, Strahinja Petrov i Simić stativu, Dragan Tomić prečku. Najbolju priliku da donese pobedu Orlovima propustio je Denis Ramić u 33. minutu.

Srbija je sa dva boda na dnu grupe, a priliku da se revanšira Makedoncima imaće već u utorak, 9. marta, u Skoplju (19.00).

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO - 3. KOLO

Petak

Srbija - S. Makedonija 1:1 (1:1)

/Pršić 4 - Krstevski 10/

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.