Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalna samouprava finansira odlazak 49 osnovaca na more

VRANJE

U gradskoj kući u Vranju organizovan je susret sa roditeljima osnovaca koji će sredinom jula ići u Baošiće u Crnoj Gori, gde Crveni krst ima svoje odmaralište.

Grad Vranje je prošle godine prvi put organizovao odlazak đaka na letovanje, a protekle zime u vreme školskih ferija i boravak na Besnoj Kobili, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

,,Pozvali smo vas da se upoznamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i predočimo sve tehničke detalje, kako biste imali vremena da pripremite decu za odlazak na more. Sa decom će na moru boraviti i stručni saradnik, Slađana Arizanović i dr Marko Ivančov, tako da nemate razloga za brigu“, rekao je gradonačelnik

Gradska većnica Zorica Jović je istakla da joj je drago što će i ove godine 49 đaka iz osnovnih škola sa teritorije grada Vranja, deo letnjeg raspusta, od 7. do 18. jula, provesti na moru.

Decu su izabrale pedagoško-psihološke službe i uprave škola.

Većnica je rekla da će za decu biti organizovani različiti sadržaji, poput kreativnih radionica, tako da će đaci biti u prilici da steknu i nova saznanja.

Na sastanku je prikazan je i promo film o odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima. Grad Vranje je za odlazak osnovaca na letovanje izdvojio milion i 400 hiljada dinara.

Sastanku je prisustvovao i sekretar Crvenog krsta Tomislav Stefanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Grad šalje 49 đaka na more

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2019

Grupa od 49 učenika sa teritorije grada Vranja tokom jula će ići na more o trošku lokalne samouprave. Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, gradska većnica Zorica Jović i sekretar Crvenog krsta Tomislav Stefanović razgovarali su sa roditeljima đaka, koji će sredinom jula ići u Baošiće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.