Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 10:25

Kruševljani se pojačali pred gostovanje u Vranju, Dinamo doveo Brazilca

Danas na programu dve utakmice četvrtog kola Prve lige Srbije

Vranjanci traže izlaz iz krize. Posle nepotpunog četvrtog kola Dinamo je zakucan za dno Prve lige Srbije. Izabranici trenera Dragana Antića nemaju ni bod na startu drugoligaškog karavana. Nekadašnji superligaš kasno je počeo pripreme. Alarm je upaljen u gradu na jugu Srbije. Dinamo danas (16.30) na svom stadionu Jumko dočekuje Trajal. Kruševljani imaju tri boda, a jedii trijumf protiv Loznice ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su na svom terenu.

Protekle nedelje iznenađujuća vest stigla je iz Vranja – Dinamo je doveo Brazilca. Radi se o Žerzivalu Sousi Santošu, koji je dosad igrao za Fluminense de Feira u brazilskoj četvrtoj lgi. Igra na poziciji štopera, piše vranjasnki portal vranjenews.rs. U protekla tri kola, mreža Dinama se zatresla čak devet puta. Videćemo kada će Karioka da stekne pravo da igra za Vranjance.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trajal je poražen na oba gostovanje u ovom šampionatu, od Zemuna (1:3) i Kolubare (1:2). Prošle nedelje Kruševljani su doveli golmana Mirka Draškovića, nekadašnjeg čuvara mreže čačanskog Borca. U prva tri kola na golu je bio mladi Aleksa Todorović, koji ima samo 16 godina. U Trajal je stigao i Stefan Golubović, koji je igrao za lučansku Mladost i Slogu iz Požege.

Kapiten i sportski direktor tima Milan Gašić prošle nedelje je dobio crveni karton u Lazarevci i on neće moći da pomogne saigračima u Vranju. Takođe, Filip Sredojević je povređen. Prošle sezone oba meča ova dva tima su zavšena tipom 0-2. Trajal je pobedio u Kruševcu sa 2:0, dok je u Vranju bilo bez pogodaka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Žarkovo je jedan od pet klubova u Prvoj ligi koji dosad nije poražen. Beograđani putuju danas (16.30) u Kraljevo. Sloga ima samo bod. Za 270 minuta je postigla samo jedan pogodak i očekuje je sigurno grčevita borba za opstanak. U ponedeljak su Kraljevčani doživeli debakl u Kragujevcu kada su poraženi na "Čika Dači" od Radničkog 1923 sa čak 4:0.

PRVA LIGA SRBIJE – 4. KOLO

Petak

Železničar Pančevo - Zemun 2:0 (1:0)

/Kovačević 40, Stanić 90+1/

Subota

Radnički S. Mitrovica - Radnički 0:1 (0:1)

/Ilić 24/

Dubočica - Borac 1926 Čačak 1:1 (0:0)

/Savić 71pen - Ratković 46/

Grafičar - Kabel 1:2 (0:2)

/Kočović 88ag - Kojčić 6, Jeličić 31/

IMT - Radnički Pirot 2:0 (1:0)

/Dojkić 39ag, Terzić 59/

Jagodina - Loznica 0:0

Nedelja

16.30: (1,85) Dinamo Vranje (3,35) Trajal Kruševac (4,10)

16.30: (3,90) Sloga Kraljevo (3,35) Žarkovo (1,90)

Ponedeljak

16.30 Budućnost Dobanovci – Kolubara

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.