Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2022, 18:06

Kovid statistika: jedan pacijent preminuo, testirana 871 osoba, zaraženo 372 lica

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE-PREŠEVO

Zdravstveni centar u Vranju saopštio je da je u poslednja 24 sata u kovid bolnici preminuo jedan pacijent od posledica koje je izazvao virus korona.

Ovde je hospitalizovano 19 bolesnika sa koronom i upalom pluća, dok je na kiseoniku osmoro ljudi.

Tokom proteklog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dana zbrinuta su još dva bolesnika, otpusta nije bilo. Za Surdulicu je transportovan jedan pacijent.

Zvanični podaci Gradskog štaba u Vranju pokazuju da je proteklog dana testirana 871 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, što je za 43 više nego kod prethodnog preseka. Korona virusom su zaražene 372 osobe.

U Vranju je 221 osoba koja je pozitivna na kovid-19, ili za 15 više nego dan ranije.  Surdulica je sa 46 novozaraženih, Vladičin Han 35, Bujanovac 25, Bosilegrad 18, Trgovište 14 i Preševo sa 13 novih slučajeva infekcije. 

U Kovid ambulanti ATD u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljena su 202 prva, a sa kontrolnim 375 pregleda.

U Dečjoj kovid ambulanti u kojoj je zabeleženo 56 pregleda, antigenskim testom je obuhvaćeno 35 deteta, od kojih je zaraženo šestoro predškolskog i 10 školskog uzrasta, podaci su vranjskog Zdravstvenog centra.

Ova ustanova je saopštila i da je juče imunizovano ukupno 56 lica. Najviše je građana Srbije, njih 50, zatim Severne Makedonije četiri i dva državljana Španije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

I dalje raste broj zaraženih u Pčinjskom okrugu, 333 osobe po poslednjim rezultatima

Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2022, 15:44

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE..Na teritoriji Pčinjskog okruga na kovid-19, u sredu, je testirana 771 osoba. Evidentirana su 333 zaražena lica, od kojih je više od polovine iz Vranja...Ovaj grad po broju inficiranih, juče ih je bilo 197, i dalje prednjači....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.