Kolima usmrtio staricu kod Vranja, pa nestao sa lica mesta

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima usmrtio staricu kod Vranja, pa nestao sa lica mesta

U četvrtak uveče na auto-putu kod sela Suvi Dol dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula 83-godišnja starica, a sa lica mesta je nestao vozač i policija traga za njim.

Prema podacima sa lica mesta, nesreća se dogodila u desnoj traci auto-puta iz pravca Vladičinog Hana ka Vranju, nedaleko od mesta gde se završava zvučni zid na putu u ovom selu.

U policiji kažu da je telo starice pronađeno u traci za spora vozila. Uviđaj su izvršili zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, kao i pripadnici policije.

Još uvek nije poznato kako se ova žena našla na auto-putu, pošto je čitava saobraćajnica kroz ovo selo ograđena zvučnim zidom od nekoliko metara i žičanom ogradom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Usmrtio ženu na Koridoru 10 i pobegao sa mesta nesreće

Izvor: Beta, 07.Dec.2018

Žena (83) iz okoline Vranja poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se pod još neutvrdjenim okolnostima dogodila na Koridoru 10, kod sela Suvi Do nedaleko od Vranja, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju.Kako je agenciji Beta rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, nesreća se dogodila u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.