KVALIFIKACIJE ZA EP: Golman Makedonaca ZAUSTAVIO futsalere Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 22:42

KVALIFIKACIJE ZA EP: Golman Makedonaca ZAUSTAVIO futsalere Srbije!

Domaćinstvo u Vranju nije donelo sreću izabranicima Gorana Ivančića.

U meču 3. kola kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, futsal reprezentacija Srbije je u Vranju remizirala sa Severnom Makedonijom rezultatom 1:1 (1:1). I pored velike dominacije, brojnih prilika i propuštenih šansi, Orlovi nisu uspeli da slave, a popravni će imati za nekoliko dana u Skoplju.

Videli smo fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početak naše selekcije, dominaciju od prvog minuta i nekoliko prilika koje nisu završile u mreži gostiju zahvaljujući samo neverovatnim intervencijama, večeras najboljeg pojedinca na meču, golmana Petrovskog.

Sjajan pristup meču morao je ipak da se valorizuje, a za to se pobrinuo Pršić, posle lepe asistencije kapitena Simića. Bilo je zaista uživanje gledati izabranike selektora Gorana Ivančića koji su delovali zaista ubedljivo u tim trenucima.

Da gosti nisu naivna ekipa pokazali su posle jednog od retkih izleta pred gol Momčilovića, kada se Krstevski najbolje snašao i poravnao rezultat. Po svemu viđenom na terenu možda i nezasluženo, jer Srbija je propustila veliki broj povoljnih prilika. Mogli smo do odmora ponovo da budemo u plusu, ali nedostajalo je i malo sreće.

Nastavak je doneo sličnu priču, Srbija je tražila gol koji bi verovatno značio i pobedu, a Makedonija je pokušavala iz retkih kontri da priredi iznenađenje. I prosto je neverovatno šta je sve Petrovski uspeo da odbrani Ramiću, Tomiću, Pršiću, Stojkoviću…Činio je čuda. Tome u prilog statistika, Orlovi su uputili čak 47 udaraca, gosti samo sedam, ali semafor na kraju pokazuje (ne)pravednih 1:1. Sledi okršaj istih rivala u Skoplju i nada da će Ivančićevi izabranici rezultatski biti uspešniji.

Srbija - Severna Makedonija 1:1 (1:1)

Dvorana: U Vranju.

Strelci: 1:0 Pešić 3:30, 1:1 Krstevski 9:47.

SRBIJA: Momčilović, Rakić, Tomić, Pršić, Petrov. Vulić, Aleksić, Popović, Simić, Ramić, Lazarević, Stojković, Milosavljević

SEVERNA MAKEDONIJA: Petrovski, Krstevski, Micevski,Aguši, Petrović, Petrovski, Ibiši, Ismaili, Leovski, Rangotov, Sulejman, Arsovski, Ramadan, Seferi.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FUTSAL: Srbija i Makedonija nerešeno u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 06.Mar.2021, 08:59

Futsal selekcije Srbije i S. Makedonije igrale su nerešeno 1:1 u Vranju u meču 3. kola kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope. Futsal selekcija Srbije je povela pogotkom Pršića u četvrtom minutu na asistenciju kapitena Simića, a izjednačio je Krstevski u desetom minutu. Najzaslužniji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.