Hapšenje u Vranju i Bujanovcu zbog krijumčarenja migranata

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Vranju i Bujanovcu zbog krijumčarenja migranata

Policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila devet osoba na području Vranja i Bujanovca, saopšteno je danas.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su od februara do juna organizovali krijumčarenje 251 migranta ka zemljama EU, dodaje se.

Uhapšeni su R.T., R.V., I.L, LJ.R., R.R., L.DŽ, DJ.O., P.I. i D.N. koji su osumnjičeni da su članovi organizovane kriminalne grupe koja je u više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navrata ilegalno prebacivala migrante iz Pakistana, Avganistana, Bangladeša i Indije ka zemljama EU, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal. ;

Navodi se i da je od osumnjičenih privremeno oduzeto više mobilnih telefona i SIM kartica kao i devize koje su dobijali za troškove ilegalnog prevoza. ;

Dodaje se da će uhapšeni uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, posle čega će biti saslušani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.