Haos u Vranju: Popeo se na sanitet, pa polomio šoferšajbnu? Postoji i snimak?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Vranju: Popeo se na sanitet, pa polomio šoferšajbnu? Postoji i snimak?

Medicinski radnici zaprepašćeni

U subotu ujutru oštećeno je sanitetsko vozilo hitne pomoći u Vranju, kada je na parkingu Doma zdravlja jedan mladić navodno pokušao da se popne na njega, kako bi se pred društvom dokazao.

U pokušaju da se popne, mladić je, prenosi Informer, polomio šoferšajbnu. Takođe, ulubljen je lim na prednjem delu vozila i slomljen je jedan brisač za staklo.

Pročitajte i:

Prema navodima, postoji i snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog događaja.

Direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić kaže da je rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje oštro osudilo ponašanje mladića.

- Zaprepašćeni smo ovakvim vandalizmom. Rukovodstvo Zdravstvenog centra se svim silama trudi da u svim segmentima unapredi zdravstvenu zaštitu, gde imamo ogromnu podršku Ministarstva zdravlja. Ovim činom šteta je pre svega naneta građanima Vranja i ona je nenadoknadiva. Od nadležnih organa očekujemo da se počinilac zlodela identifikuje, adekvatno sankcioniše a materijalna šteta ZC nadoknadi u potpunosti - kaže Antićeva.

Zaposleni su slučaj nezapamćenog vandalizma prijavili nadležnim organima.

Policijski službenici su izvršili uviđaj i identitet počinioca je poznat policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.