Izvor: JUGpress.com, 10.Jan.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Vranje raspisao Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata u 2020. godini

VRANJE

Gradsko veće u Vranju raspisalo je Javni poziv za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Vranja u 2020. godini.

Sredstva iy budžeta koja su namenjena u te svrhe iznose 19 miliona i 500 hiljada dinara.

Za televizijske kuće predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je 15 miliona dinara, dok je za štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije opredeljeno 4,5 miliona.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu za proizvodnju medijskog sadržaja putem televizije iznosi 100 hiljada, a najveći iznos sredstava po projektu je 7 miliona dinara.

Za  štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije najmanji iznos po projektu je 100 hiljada, a najveći dva miliona dinara.

Prijave se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja Konkursa u dnevnom listu „Srpski telegraf“, zaključno sa 24. januarom.

Odluka o raspodeli sredstava donosi se najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.