Golman Dinama: Ko bi meni nudio pare da namestim meč?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Dinama: Ko bi meni nudio pare da namestim meč?

Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić javno je demantovao spekulacije da je primio novac da namesti meč sa Partizanom.

Dinamo je suspendovao Đurića jer je "svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnsot u sumnju zbog postignutih rezultata", u porazu u Humskoj od 6:0.

U javnosti se pojavila informacija da je primio mito od 8.000 evra.

- Budimo ozbiljni, molim vas! Čuo sam i ja to i ne verujem šta se piše. Ko bi meni nudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << te pare? Ne znam ljude koji se bave tim stvarima i zaista nemam nikakve veze sa tim. Izričito demantujem takve priče - rekao je Đurić.

- Teško mi je! Želim da se stavi tačka na sve ovo. Dosta mi je provlačenja po medijima. Želim mir!

On očekuje da se cela situacija u Dinamu dobro završi po njega.

- Razgovarali smo (sa predsednikom kluba i trenerom Draganom Antićem) i mislim da će se sve završiti kako treba po mene. Ozbiljni smo ljudi i takav razgovor smo vodili. Ostajem u Vranju i nastavljamo dalje - rekao je golman Dinama.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.