GOLMAN DINAMA POSLE MEČA SA PARTIZANOM: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me za nameštanje

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLMAN DINAMA POSLE MEČA SA PARTIZANOM: Nisam smeo da se vratim u Vranje, optužili su me za nameštanje

Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se u životu ne bih bavio – istakao je mladi čuvar mreže Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić, posle primljenog gola protiv Partizana kroz ruke i noge, izjavio je da se nakon gostovanja, zbog optužbi da je namestio utakmicu, nije vratio sa timom u Vranje već je ostao u Beogradu. Crno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << slavili 6:0, a vršilac dužnosti trenera Dinama Radmilo Jovanović dao je šokantnu izjavu u nedelju, kada je rekao da će se pobrinuti da Đurić završi karijeru profesionalnog fudbalera.- Imamo problem s golmanima, prvi je povredio koleno protiv Čukaričkog, a ni ovaj nije trenirao skoro deset dana. Nemamo zamenu, a to što je u njegovoj glavi, rešićemo mi u klubu. Te stvari... Neko će otići iz kluba ili ćemo mu završiti karijeru. Razumete šta hoću da kažem - poručio je Jovanović.PROČITAJTE JOŠ: POSLE GREŠKE POLA TUCETA: Partizan se mučio više od pola sata, pa "demolirao" VranjanceU razgovoru za “Informer”, Uroš Đurić je naglasio da je pošten i da će dokazati da nema veze sa nameštaljkama, kao i da je ostao u šoku posle izjave trenera. - Kako ga nije sramota to da izjavi? Ne priliči čoveku u njegovim godinama. Bavim se fudbalom, od toga živim, a on da kaže da će mi završiti karijeru. Greške u fudbalu se dešavaju. Isti taj Jovanović mi je govorio da sam među pet najboljih golmana u Srbiji. Nisam smeo da se vratim u Vranje posle utakmice s Partizanom, ljudi iz kluba su me optužili da sam namestio meč i namerno primio gol. Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se u životu ne bih bavio – rekao je Đurić. On je istakao da se takve greške dešavaju i golmanima najvećih klubova i naveo primer bivšeg golmana Liverpula Lorisa Karijusa, koji je pravio neverovatne greške u finalu Lige šampiona. PROČITAJTE JOŠ: NADAM SE DA JE MALERIMA KRAJ: Tošić prvi put na terenu posle četiri meseca- Ceo svet mi se srušio kada sam ispustio loptu iz ruku, čak ni juče nisam mogao da prebolim tu grešku. Videli su i koji su gledali utakmicu kako sam podneo. To se dešava u sportu.Mladi golman još uvek ne zna kakva je njegova sudbina u Dinamu posle svega. - Pre utakmice s Partizanom nisam trenirao sedam dana. Danas ili u narednim danima znaću kakva je moja dalja sudbina u klubu. Trebalo bi i da odem u Vranje, videćemo šta će se dešavati.Dinamo je ostao zakucan za poslednje mesto na tabeli Superlige, sa svega sedam bodova iz dosadašnjih 17 utakmica.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dinamo SUSPENDOVAO golmana Đurića

Izvor: OkRadio.rs, 28.Nov.2018, 10:38

Upravni odbor Dinama iz Vranja oglasio se saopštenjem u kojem navodi da je golman Uroš Đurić suspendovan nakon spekulacija oko njegove uloge u visokom porazu na utakmici sa Partizanom. Nakon poraza od beogradskog Partizana od 6:0, pojavile su se spekulacije da velike zasluge za to ima golman Uroš...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.