Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsaleri Jastrepca na neporaženi Novi Pazar, južnjački okršaj u Nišu

Jednom od dva neporažena prvoligaša Novom Pazaru pokušaće da stane na put Jastrebac iz Blaca, koji će mu gostovati u subotu, 12. oktobra u 4. kolu Prve lige. Vinter sport će dan ranije gostovati ekipi bez ijednog boda Zemunu, a u Nišu će se u nedelju, 13. oktobra igrati Kalča i Vranje.

Nakon Kalče, i drugi niški predstavnik u Prvoj ligi pokušaće da nanese poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zemunu, u petak od 20 sati. I dok je tim iz prestonice bez bodova, Vinter sport je najbolje plasirana ekipa sa juga, pošto je do sada zabeležila 2 pobede i jedan poraz.

U subotu od 20:15 i u novopazarskoj dvorani “Pendik” igraće se mali fudbal. KMF Novi Pazar je tokom leta sačuvao kostur tima iz prethodne sezone, na nekim pozicijama se i pojačao i, predvođen bivšim trenerom Blačana Markom Gavrilovićem, jedan je od najboljih timova u državi.

Pazar je nesumnjivo favorit u ovom meču, jer na ovu utakmicu idemo dosta oslabljeni neigranjem nekoliko igrača. Ali nikako ne smemo da se predajemo, pokušaćemo da iznenadimo na papiru dosta jačeg protivnika koji zbog kazne igra pred praznim tribinama - kažu u Jastrepcu.

Akteri južnjačkog okršaja, zakazanog za nedelju od 18:30, biće Kalča i Vranje. Nišlije su nakon dva neuspeha u poslednjem odigranom meču konačno uspele da slave, dok su rezultati Vranjanaca od svega po malo - imaju po poraz, pobedu i remi.

I kada se pogleda bodovni saldo i kada se pogleda međusobni učinak predonost u ovom duelu ima Vranje, pošto je ubedljivo slavilo u oba prošlogodišnja okršaja. Ipak, Kalča na svojoj strani ima domaći na teren.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.