Film “Toma” od sledeće nedelje pred vranjskom publikom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 09:11

Film “Toma” od sledeće nedelje pred vranjskom publikom

Film o životu Tome Zdravkovića, koji je premijerno prikazan pre mesec dana na Filmskim susretima u Nišu, u vranjski bioskop stiže 27. septembra, a projekcije su planirane do 1. oktobra u terminima od 18 i 21 sat.

Reč je o biografskoj priči o životu jednog od najvećih jugoslovenskih boema Tomi Zdravkoviću, koga na filmu tumači glumac Milan Marić.

Film prati dve linije radnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << – 1991. prati odnos Tome i doktora koji započinje njegovo lečenje i pretvaranje tog poznanstva u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život – od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru, ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši - piše u opisu filma.

Scenario za film su radili Nikola Kolja Pejaković, Zoran Lisinac, Maja Todorović i režiser Dragan Bjelogrlić, a muziku Željko Joksimović, koji je i jedan od producenata.

Karte koštaju 350 dinara i mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta “Bora Stanković”.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.