Elektronska evidencija radnog vremena za zaposlene u Gradskoj upravi

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektronska evidencija radnog vremena za zaposlene u Gradskoj upravi

Gradsko veće Vranja usvojilo je Pravilnik o evidenciji i kontroli radnog vremena zaposlenih u organima grada Vranja, saopštila je danas na konferenciji za medije portparol Gradskog veća Zorica Jović.

„Reč o elektronskoj evidenciji dolaska i odlaska sa posla svih zaposlenih u organima Grada Vranja, odnosno u Gradskoj upravi, Gradskom veću, Skupštinskoj službi. U suštini, ovo nije ništa novo jer smo do sada imali sve ovo klasičnim upisivanjem“, rekla je Jovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Pravilnikom o kontroli i evidenciji radnog vremena u Gradskoj upravi, dodaje, uređuje se sadržaj i način vođenja evidencije, prisutnost na radu, evidencija radnog vremena, kontrola poštovanja radnog vremena, početak, trajanje, odmor u toku rada, odsustvovanje sa rada i završetak radnog vremena.

„Po zakonu o lokalnoj samoupravi, bilo je neminovno da se sve ovo uredi“, zaključila je Jovićeva.

Na današnjoj sednici Gradskog veća obrazovan je i Savet za bezbednost sabraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja i usvojen tekst Javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja radi izgradnje, javnim nadmetanjem i data je saglasnost za raspisivanje.

Većnici su usvojili i nacrt Odluke o upravljanju grobljima i sahranjivanju i pogrebnim delatnostima na teritoriji grada Vranja.

Prihvaćen je i zahtev Zdravstvene ustanove „Apoteka“ Vranje za davanje saglasnosti za ustupanje poslovnog prostora u Ulici Partizanski put.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.