Električni Orgazam ovog vikenda u Vranju, Leskovcu i Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električni Orgazam ovog vikenda u Vranju, Leskovcu i Nišu

Nakon sjajnih, energičnih i rasprodatih koncerata u Pirotu i Nišu, legendarna jugoslovenska rok grupa, Električni Orgazam, nastavlja turneju “Gde smo sad?”.

Oni će ovog vikenda održati još 3 koncerta na jugu Srbije, a raspored nastupa je sledeći:

21. Decembar - Vranje (Darkvudd)

22. Decembar - Leskovac (Tesla bar)

23. Decembar - Niš (Fidbek)

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pomenutih koncerata u Pirotu i Nišu, frontmen “Električnog Orgazma”, Srđan Gojković Gile je izjavio:”Ceo bend je prezadovoljan koncertima koje smo održali u Pirotu i Nišu. Na oba koncerta, publika je bila šesti član benda, i ovom prilikom joj se od srca zahvaljujemo na fantastičnom prijemu, energiji, emocijama i ljubavi koju su nam dali. Jako nam je drago što smo ovu turneju započeli baš na jugu Srbije, jer su ljudi tamo željni pravog rokenrola, i veliko je zadovoljstvo i užitak svirati za njih! Voleo bih da kada bismo mogli češće da nastupamo u ovim krajevima, te sa velikim nestrpljenjem iščekujemo nastavak turneje i koncerte u Vranju, Leskovcu i Nišu”.

Bend je početkom juna meseca objavio svoj 12. studijski album pod nazivom, “Gde smo sad”, koji i promoviše na aktuelnoj turneji.

Novi album “Gde smo sad?" donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Vranju, Leskovcu i Nišu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere, a koncerti će trajati dva puna sata.

Ulaznice za drugi koncert Električnog orgazma u Nišu (23.12.) se prodaju po ceni od 700 dinara u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mek Donalds-a, a pored Ajriš paba), kao i u pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta koštaće 800 dinara.

Ulaznice se za koncert u Leskovcu prodaju se u Tesla baru po ceni od 600 dinara, dok se u Vranju prodaju u klubu Darkvud i u Tobako Stor-u po istoj ceni.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.